Tesla

Industrie

In Wezep heeft Tesla een gloednieuwe vestiging geopend. Naast de officiële showroom is het ook een Service Center met werkplaats, waar de innovatieve mobiele service Tesla paraat staat om onderhoud op locatie uit te voeren.

Toen wij de vraag kregen van Zwanenpol Installatietechniek om een compleet en duurzaam voorstel voor een lichtplan te maken, wisten wij alleen dat er een automerk in zou komen. Er werd met geen woord gerept over het automerk, waardoor wij er blanco instonden. Vervolgens hebben wij, net als altijd, lichtberekeningen en presentaties gemaakt en deze twee in combinatie met een compleet voorstel aangeboden. In het voorstel is Turijn, Arrondi 6, 13 en 18 watt, Ocean en superior lichtlijnen 43 en 60 watt opgenomen. Daarnaast hebben we rekening gehouden met sensoren en noodverlichting. Natuurlijk hebben we alles voorzien van Wieland 3 en 5 polige plug-and-play connectoren. Wel zo handig.

Uiteindelijk gunde dhr. Zwanepol ons, nog steeds onwetend om welk merk het ging, de opdracht en mochten wij de gehele verlichting op locatie te leveren. Het bleek een enorm strakke planning te zijn, dus het was even aanpoten. Het resultaat mag er zijn. De opdrachtgever en installateur waren beiden tevreden. En wij zijn enorm trots dat onze Emilux armaturen zo prominent in het bedrijfspand van Tesla aanwezig zijn.