Emilux

Emilux armaturen levert een compleet assortiment aan verlichtings-armaturen, allemaal uitgevoerd met de nieuwste LED-technologie. Vanaf 2019 is Emilux overgenomen en gehuisvest in Deventer. Het assortiment is vergroot. Afmontage van de armaturen en fabricage van specials gebeurt nog steeds in eigen huis. Halffabricaten en basisproducten worden in fabrieken in het buitenland geproduceerd. Degelijk, fraai vormgegeven met de modernste LED-technologieën.

Dankzij grote voorraden en flexibiliteit zijn de levertijden kort en de mogelijkheden legio. Is er een verlichtingsprobleem? Zijn er bijzondere omstandigheden? Vraag het Emilux dan gerust, vaak maken wij voor u een passende oplossing. Er verandert door de jaren heen veel in de verlichtingswereld, maar goede waarden en normen in combinatie met goede techniek zullen bij ons nooit veranderen.

Voorraad

Alle “standaard” armaturen uit deze catalogus kunnen zo veel mogelijk uit voorraad geleverd worden. Dit wil zeggen dat wij de behuizingen van de armaturen voorradig houden waardoor wij alleen nog de afmontage hoeven te doen. Meestal gaat het dan op zaken als de LED-module, driver en aansluiting. Uiteraard soms ook extra’s zoals sensor of noodunit.

Specials

Maatwerkarmaturen zoals bandrasterarmaturen, sporthalarmaturen maar ook diverse specials kan Emilux als geen ander produceren. Leg uw verlichtingsvraagstuk dus gerust bij deze specialisten van Emilux op het bordje. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt.

Plug and Play

Alle armaturen kunnen voorgemonteerd worden met de door u gewenste aansluitsnoeren. Het meest gebruikt wordt GST18i3, maar ook snoer en stekker. Voor GST materialen gebruiken worden standaard Wieland onderdelen gebruikt. Uiteraard zijn ook andere voormontage voorbeelden te bedenken.

Casambi

Uiteraard ontwikkelt Emilux in de modernste technieken. Een aansprekende hierin is de Casambi technologie. Wij omarmen deze techniek waarbij de belangrijkste dimtechnieken zoals DALI en 1-10Volt draadloos uitvoerbaar zijn. Bovendien kunnen alle schakelingen in scènes worden opgenomen. Heel veel armaturen zijn door ons uit te rusten met deze techniek, dit wordt bij de armaturen aangegeven. Indien dit niet door ons is aangegeven, kan het armatuur waarschijnlijk door een losse Casambi actor bediend worden.

 

 

 

Enkele armaturen uitgelegd…