Ten Kate Yamaha

Industrie / Retail

El-Tec is specialist in electrotechniek. Zij werden door Ten Kate Yamaha uit Nieuwleusen ingeschakeld om hun gloednieuwe Pro Shop in te bedenken én in te richten. Voor het ontwerpen van een lichtplan én advies over de geschikte armaturen, namen zij contact op met ons. Dat doen wij met plezier!

Er is binnen dit project gekozen voor een 3 fase Nordic rail met Modena 3 fase spot van Emilux. Daarnaast hebben wij direct en indirecte pendel armaturen mogen leveren en voor de veiligheid natuurlijk de benodigde noodverlichting.

De opening liet nog even op zich wachten, terwijl de Pro Shop in basis al klaar was. El-Tec Hattem had alles bedacht, geleverd en geplaatst, maar het belangrijkste onderdeel was nog niet uit voorraad leverbaar…. De Yamaha motoren!

Na een lang raceseizoen, met races over de hele wereld, zijn ze weer terug in Nieuwleusen. Het Ten Kate Yamaha GYTR Pro shop team mag trots zijn op de behaalde resultaten! Met deze gebouwde en getunede motoren van Yamaha werd het wereldkampioenschap voor de rijder en wereldkampioenschap voor het team binnengehaald, met de meeste pole positions en snelste rondes. Top prestaties dus om mee terug te nemen naar het compleet vernieuwde pand in Nieuwleusen.