Autopalace Deventer

Industrie

In opdracht van Van Lente Systeemintegratie hebben wij de verlichting in de werkplaats van Autopalace Deventer geleverd. Een hele mooie uitdaging voor Van Lente, omdat de volledige verlichting in één dag moest worden vervangen.

Nadat Van Lente de opdracht heeft gegeven, hebben wij vooraf een lichtberekening in DIALUX gemaakt. Hiermee kunnen we bepalen hoeveel licht er werkelijk nodig is. Omdat Van Lente graag de vrijheid wilde om ad hoc nog extra armaturen toe te voegen is er gekozen voor de superior lichtlijn van Emilux. Op dit systeem kan op module lengte van 1480 mm een extra armatuur gepositioneerd worden, waardoor op bepaalde werkplekken extra lichtcomfort is behaald.

Omdat de werkplaats op dit moment druk bezet is, moest de volledige verlichting worden vervangen in één dag. Dankzij de flexibiliteit van alle partners is gekozen voor vervanging op zaterdag, zodat er vrij spel was voor de monteurs en hoogwerkers. Het is gelukt alles te vervangen binnen de gestelde tijd. Hierdoor konden de monteurs maandag onder het vernieuwde frisse LED licht hun werkzaamheden hervatten.