Bergman Clinics Naarden

Bergman Clinics is een begrip als het gaat om kwalitatief hoogwaardige cosmetische ingrepen. Niet zo gek dus ook, dat zij hun recent geopereerde cliënten weer veilig naar de auto willen begeleiden. Dat was dan ook direct de opdracht die wij van Activ Vastgoed meekregen: het verhogen van de (loop) veiligheid, het verbeteren van het comfort en dit alles moest kwalitatief hoogwaardig zijn. Passend bij de omgeving.

Zo gezegd, zo gedaan. Wij hebben gekozen voor de Opbouw buitenspot Smile van Wever&Ducré om de trap te verlichten, de Underscore In/Out van iGuzzini om de hellingbaan uit te lichten en voor meerdere Zigzag Masten in de kleur Urban Grey van LEDsC4 om het parkeerterrein te verlichten. Niet alleen geeft deze buitenverlichting een beter gevoel van veiligheid, het pand krijg op deze manier ook een nog mooiere presentatie.

Kracht Ergotherapie

Van Kracht ergotherapie kregen we vrij spel voor het maken van een lichtplan. De enige wens die zij hadden was een huiselijke, maar toch industriële uitstraling. Een ruimte waar hun cliënten zich prettig zouden vinden. Daarnaast was het natuurlijk van belang dat zij goede verlichting op de werkbank hadden. Naast de behandelkamers hebben we de verlichting boven en rondom de receptie en in de spreekruimte verzorgd.

Er is bij dit project gebruik gemaakt van 3 fase track, een basis armatuur met 2000Lumen 930 met 120° refl. en een basis armatuur 1 meter 1800 lumen.

Stichting Philadelphia Zorg

Bij stichting Philadelphia Zorg ondersteunen ze mensen met een beperking om prettig te kunnen leven. Een mooie gedachte. Dat het ondersteunend personeel dan ook in staat moet zijn om hun werk zo goed en efficiënt mogelijk uit te voeren moge duidelijk zijn. Goede verlichting is een van de zaken die in orde moet zijn en Spectrus heeft samen met Aalberts hierin voorzien.

Op basis van het bestek hebben wij een lichtplan opgesteld met onze eigen merken. Na akkoord hebben wij zowel de binnen- als buitenverlichting mogen leveren. Wanneer je in het gebouw bent, zie je veel Commodore terug. Daarnaast natuurlijk goede algemene verlichting, werkverlichting, noodverlichting en buitenverlichting.

Binnen dit project hebben we waar mogelijk met dimbare LED gewerkt en alles is zoveel mogelijk plug-en-play aangeleverd. Dat scheelde op het project zelf weer veel werk. Benieuwd naar het eindresultaat?