Kracht Ergotherapie

Van Kracht ergotherapie kregen we vrij spel voor het maken van een lichtplan. De enige wens die zij hadden was een huiselijke, maar toch industriële uitstraling. Een ruimte waar hun cliënten zich prettig zouden vinden. Daarnaast was het natuurlijk van belang dat zij goede verlichting op de werkbank hadden. Naast de behandelkamers hebben we de verlichting boven en rondom de receptie en in de spreekruimte verzorgd.

Er is bij dit project gebruik gemaakt van 3 fase track, een basis armatuur met 2000Lumen 930 met 120° refl. en een basis armatuur 1 meter 1800 lumen.

Stichting Philadelphia Zorg

Bij stichting Philadelphia Zorg ondersteunen ze mensen met een beperking om prettig te kunnen leven. Een mooie gedachte. Dat het ondersteunend personeel dan ook in staat moet zijn om hun werk zo goed en efficiënt mogelijk uit te voeren moge duidelijk zijn. Goede verlichting is een van de zaken die in orde moet zijn en Spectrus heeft samen met Aalberts hierin voorzien.

Op basis van het bestek hebben wij een lichtplan opgesteld met onze eigen merken. Na akkoord hebben wij zowel de binnen- als buitenverlichting mogen leveren. Wanneer je in het gebouw bent, zie je veel Commodore terug. Daarnaast natuurlijk goede algemene verlichting, werkverlichting, noodverlichting en buitenverlichting.

Binnen dit project hebben we waar mogelijk met dimbare LED gewerkt en alles is zoveel mogelijk plug-en-play aangeleverd. Dat scheelde op het project zelf weer veel werk. Benieuwd naar het eindresultaat?