SmartR

Kantoor

SmartR en Innovence zijn eigentijdse en eigenzinnige consultancy-organisaties, die bedrijven helpen zichzelf slimmer te organiseren. Zij helpen met het realiseren van de ambities en wegnemen van ‘business-pain’. Dat doen zij op een enthousiaste wijze op de pijlers mens, proces en systeem.

Onlangs hebben ze intrek genomen in een nieuwe thuis. Met recht een thuis, niet zomaar een standaard kantoor. Een thuisbasis voor werken, ontmoeten en overleggen. De huiselijke sfeer zorgt voor een ziel en bij binnenkomst direct voor een prettige en vrolijke sfeer.

Dat verlichting hierin bepalend is werd aanvankelijk niet onderkend. Mooie lampen staan immers niet gelijk aan passende verlichting. Het advies van Spectrus/Emilux heeft voor het juiste resultaat gezorgd. Hiervoor hebben we gebruik gemaakt van functionele verlichting boven de werkplekken, de welbekende 3 fase rail in keuken, hal en tussenruimten en een eyecatcher van Wever & Ducré in de spreekruimte. Kortom: SmartR heeft nu een sfeervol thuis met sfeerbepalende verlichting.