Ruchti

Retail

Ruchti. Al sinds 1885 een begrip in Zuidlaren. Zeg je Ruchti, dan zeg je schoenen. Of sportshop. Dat kan ook. Het bedrijf heeft namelijk twee ingangen, maar achterin komen beide winkels samen. De laatste verbouwing dateerde uit 2002, dus vond eigenaar Rob Ruchti het hoog tijd voor een nieuwe verbouwing. Spectrus mocht hiervoor het lichtplan en de levering van de armaturen verzorgen.

In samenwerking met Renze de Graaf, architect bij NomNom, maakten wij een lichtplan. Enerzijds moest de algemene verlichting in orde zijn, anderzijds moesten de producten het beste tot hun recht komen. Uiteraard! Daarom hebben wij gekozen voor LED Downlighters als basisverlichting en een flink aantal railspots op 3 fase rail (21w 3000Lm 3000K 930) om de schoenen uit te lichten.

Het resultaat? Een superstrakke, frisse en mooi uitgelichte winkel en een tevreden eigenaar. Afgaande op de woorden van Rob Ruchti hebben we door persoonlijke aandacht de service en creativiteit geboden waar hij op gehoopt had. Bedankt voor het vertrouwen Rob!