ReMarkAble

Kantoor

ReMarkAble is een communicatiebureau in Deventer. Onder het motto ‘BE GOOD, TELL IT and GET PERSONAL’ bedient ReMarkAble al ruim 23 jaar klanten in de agro- en foodsector in binnen- en buitenland. In alle gevallen doen ze dit op een opmerkelijke wijze. ReMarkAble kwam bij ons met het verzoek een lichtplan te maken in een industriële stijl en passend bij het gebouw en de uitstraling van het bedrijf. Dat hebben we gedaan.

Boven de werkplekken hangt direct/indirecte, beeldschermvriendelijke verlichting, die middels een app (Casambi) kan worden ingesteld op iedere gewenste kleur. Bijvoorbeeld om indruk te maken op een nieuwe klant, door alle indirecte verlichting in de huisstijlkleur van de klant te laten schijnen. Daarnaast kan deze verlichting ook zorgen voor de juiste mood. Tijdens de recente nacompetitie was dit rood-geel, gezien de support voor de plaatselijke Go Ahead Eagles. Afhankelijk van het seizoen en de weersomstandigheden kan een andere kleur ingesteld worden. De basiskleur is ReMarkAble groen.

Daarnaast hebben we de hal voorzien van kleurrijke armaturen én is de welbekende 3-fase rails met spots op verschillende plekken gemonteerd voor extra licht en om bepaalde items aan de muur uit te lichten.