Logis.P

Kantoor

Op de 1e en 2e verdieping van het historische pand van de Groote Sociëteit Zwolle is sinds enige tijd Logis.P gevestigd. Dit bedrijf is uitgegroeid tot marktleider in patiënt flow management in Nederland en verovert nu de rest van de markt in Europa. De kennis van complexe bezoekersstromen in de zorg hebben zij ook vertaald naar oplossingen voor overheidsinstellingen en commerciële bedrijven die gastvrijheid en klanttevredenheid willen optimaliseren.

De 2e verdieping is grondig gerenoveerd. Na renovatie ontstonden er verschillende functionele ruimtes waar goed licht noodzakelijk was. Nooter Technische Installaties vroeg ons erbij om aa deze vraag te voldoen, waarbij er een voorkeur was voor indirect licht.

Aangezien het een Rijksmonument betreft, liepen we tegen verschillende uitdagingen aan. Zo was het binnenwerk voorzien van veel donker hout, waar we uiteraard geen aanpassingen aan mochten doen. Ook kun je niet zomaar gaten maken om verlichting op te hangen. De oplossing kwam in de vorm van het nieuwste armatuur: Liverpool.

Dit pendel armatuur met reflector leek lichtadviseur Arnaud de juiste licht technische oplossing, aangezien het armatuur koppelbaar, dimbaar en UGR<19 is. Liverpool met directe licht uitstraling kwam het beste tot zijn recht in deze ruimtes. Bang voor schaduw op de werkplek door de vele balken in de ruimtes is niet nodig.  Liverpool heeft namelijk over de gehele lengte aparte vakjes zitten, waar LED-modules inzitten met lenzen. Dit geeft een mooi, gelijkmatig resultaat!