Hair Plaza

Retail

Een statig pand, vraagt om verlichting die alle pluspunten weet te belichten. Onlangs verhuisde Huub Eysink zijn ‘Hair Plaza’ naar de nieuwe locatie aan de Burgemeester van Roijensingel in Zwolle. “Het pand ligt op een prachtige locatie en is een stuk groter dan waar we zaten. Dat betekent ruimte voor een grotere salon met winkelgedeelte én ruimte voor een ‘academy’.”

Huub reist de hele wereld over om kappersshows te geven. Daarnaast is hij ook in eigen land veel onderweg voor het geven van trainingen. “Dat blijft bijzonder en daar genieten we enorm van. Maar het is ook fijn dat er straks een eigen plek is om kennis over te dragen en te delen. Een plek waar alle ruimte is voor creativiteit, want het historische pand met haar hoge ramen en prachtige elementen ademt inspiratie!”

Inderdaad: een prachtige locatie en dito stijl. Een overduidelijk geval van renaissance meets spectrus, want het ‘wauw effect’ is ruimschoots aanwezig. Aan ons de uitdaging om te zorgen voor goed werklicht, maar wél met een chique uitstraling. En ook niet onbelangrijk: de klanten moeten er ook goed in uitkomen. Dat is gelukt!