Brys fietsen

Retail

De coronapandemie in combinatie met het prachtige voorjaar en zomer zorgde ervoor dat veel mensen er lekker met de fiets op uit trokken. Veel fietsenzaken hebben daarom een enorm goed jaar gedraaid. Toen in december de retail de deuren gesloten moest houden, maakte een aantal fietsenzaken van de nood een deugd. Zo ook Brys Fietsen in Puurs (BE).

De winkel was toe aan een flinke upgrade en heeft voor wat betreft de verlichting onze hulp ingeroepen. Wij hebben een mooi lichtplan gemaakt, waar zij enthousiast van werden. Vervolgens hebben wij ook alle verlichting geleverd. Er is een 3-fase rail in de winkel geplaatst, zodat armaturen op elke willekeurige plek geplaatst kunnen worden. Daarnaast hebben we richtspots geplaatst voor product uitlichting en lineair armaturen als basisverlichting.

De richtspot is de hagelnieuwe Modena van Emilux, Ra 90. Dit armatuur zorgt er gegarandeerd voor dat de klant kleur goed kan onderscheiden. De basisverlichting op de rail is de Lineair Opaal van Emilux. De inbouwspots zijn de Strix (ook Ra90) in het zwart uitgevoerd en ook weer van Emilux. Handig aan deze armaturen is dat ze draai- en kantelbaar zijn, waardoor ze altijd hun licht op het juiste product laten schijnen. Tot slot hebben zijn er nog een paar hanglampen opgehangen. De verlichting vormt samen met nieuwe interieurelementen en wat verf een totaal opgefriste winkel.

Klaar voor een nieuw seizoen!