Nominatie!

Genomineerd; de hagelnieuwe Monte Carlo serie is door de De Lichtspodcast genomineerd voor een award! Toch is nominatie van dit armatuur, eigenlijk armatuurlijn, niet heel vreemd. Deze nieuw ontwikkelde downlighter is modulair opgebouwd en uiterst duurzaam of beter nog; levenscyclus bestendig. De LED module en driver zijn door de gebruiker zelf te vervangen (na lange tijd van gebruik). De buitenring blijft in het plafond geklemd waardoor je eenvoudig bij de driver kunt komen, zonder het plafond te beschadigen. De driver is standaard vermogen instelbaar.
De Monte Carlo downlight is standaard leverbaar in de lichtkleuren 2700-3000-4000 Kelvin en Tunable white 2700-6500 Kelvin. Speciale LED modules zoals bijvoorbeeld voor food en drivers zoals DALI en Casambi zijn allemaal mogelijk.
Het meest bijzonder zijn misschien wel de accessoires. Hierbij bedoelen we niet alleen de afwijkende kleuren rand of reflector maar juist de overige mogelijkheden. Er zijn namelijk diverse metalen en vilten kappen leverbaar als decoratief item in representatieve ruimten. Ook de acryl afscherming is zeer fraai en is handig als je als bedrijf wilt laten zien dat je open bent.
De verschillende onderdelen zijn eenvoudige van elkaar te scheiden en recyclebaar. Duurzaam in alle opzichten maar ook nog eens een hele goede downlighter met een goed lichtbeeld, lichtopbrengst en zeer hoge attractieve waarde dankzij de decoratieve mogelijkheden.
Zie voor alle eigenschappen: https://emilux.nl/product/monte-carlo/
De winnaars van De Lichtspodcast awards worden bekendgemaakt tijdens de live opname van de 25e Lichtspodcast op 26 juni.

You may also like