Woning Deventer

Dat wij ook lichtplannen maken voor particuliere woningen, weten nog niet alle mensen. Wie het wél weet is de eigenaar van Revitoo Afbouw. Zakelijk hebben wij al veel projecten samen opgepakt en door de prettige samenwerking wist hij ons ook al snel te vinden voor de verlichting in zijn nieuwe woning. Lichtadviseur Sander de Vries heeft in nauw contact met de klant dit lichtplan ontworpen en eerlijk is eerlijk: het resultaat is prachtig!

In het lichte, moderne interieur hebben we veel armaturen van Wever & Ducré toegepast.
De Deep Adjust Petit heeft een zeer dun opbouwrandje, waardoor het lijkt alsof het een trimless spot is. Hierdoor is het contrast tussen de zwarte spot en het witte plafond heel subtiel. Ook de Ray mini 2.0 komt goed tot zijn recht. Door twee van deze wand opbouw armaturen naast elkaar te plaatsen zijn ze op een subtiele manier aanwezig.

In de douche ruimte is gebruik gemaakt van Deep Bijou; een mooi klein spotje maar toch IP65. De trap is extra geaccentueerd door gebruik te maken van Leipzig wandindbouw.

Sqube on track biedt zowel een mooie sfeer als de mogelijkheid om het in te stellen als goed werklicht. Tot slot hebben we de Ray Susp toegepast in de slaapkamer. Deze zijn op een 3 fase rail geplaatst boven de nachtkastjes naast de Sqube on track.

Particuliere projecten

Licht in huis is niet zo makkelijk als het lijkt. Voor het mooiste resultaat moet de basisverlichting, functioneel licht en sfeerverlichting in balans zijn. Voor verschillende particuliere woningen hebben wij een lichtplan gemaakt en de armaturen geleverd. Bekijk hiernaast de resultaten.