Lichtstudio Spectrus

De verbouwing van onze lichtstudio is afgerond en we zijn er maar wat trots op! We hebben geprobeerd verschillende hoekjes te creëren. Particuliere verlichting, retailverlichting, buitenverlichting, alles komt nu terug in onze lichtstudio. Uiteraard mag een hoek specifiek voor Emilux niet ontbreken. Zoals op de foto’s te zien is, hebben we niet de hele lichtstudio volgehangen met verlichting, maar we hebben wel van de meeste merken één of meerdere armaturen opgenomen. Merken zoals One Light, Ideal Lux, Wever&Ducré, Delta Light, Modular, Knikerboker, Flos, Kreon, Tonone, Good&Mojo, Lombardo zijn vertegenwoordigd in onze lichtstudio.
Alles wordt gestuurd via Casambi, zodat we makkelijk en snel tussen de verschillende groepen kunnen schakelen.

Hommelbrinksstede Vaassen

In samenwerking met de eigenaren en Gelders Service Bedrijf hebben we een lichtplan gemaakt voor een nieuwbouw woning in Vaassen. Na enkele keren samen te zijn gekomen om de juiste en mooiste armaturen samen te stellen hebben we wederom een mooi project weten te realiseren. Wij hebben gebruik gemaakt van enkele en dubbele trimless inbouwspots en 1 fase rail met pendelarmaturen. In een bijgebouw is een kantoor gerealiseerd waarbij we de Liverpool van Emilux hebben toegepast om de juiste werkverlichting te hebben. Met de spots aan de zijkanten kan een werkruimte op een simpele manier sfeervol gemaakt worden. De maatvoeringen en het plan zijn van te voren besproken met de installateur om de montagewerkzaamheden soepel te laten verlopen.

Woning Deventer

Dat wij ook lichtplannen maken voor particuliere woningen, weten nog niet alle mensen. Wie het wél weet is de eigenaar van Revitoo Afbouw. Zakelijk hebben wij al veel projecten samen opgepakt en door de prettige samenwerking wist hij ons ook al snel te vinden voor de verlichting in zijn nieuwe woning. Lichtadviseur Sander de Vries heeft in nauw contact met de klant dit lichtplan ontworpen en eerlijk is eerlijk: het resultaat is prachtig!

In het lichte, moderne interieur hebben we veel armaturen van Wever & Ducré toegepast.
De Deep Adjust Petit heeft een zeer dun opbouwrandje, waardoor het lijkt alsof het een trimless spot is. Hierdoor is het contrast tussen de zwarte spot en het witte plafond heel subtiel. Ook de Ray mini 2.0 komt goed tot zijn recht. Door twee van deze wand opbouw armaturen naast elkaar te plaatsen zijn ze op een subtiele manier aanwezig.

In de douche ruimte is gebruik gemaakt van Deep Bijou; een mooi klein spotje maar toch IP65. De trap is extra geaccentueerd door gebruik te maken van Leipzig wandindbouw.

Sqube on track biedt zowel een mooie sfeer als de mogelijkheid om het in te stellen als goed werklicht. Tot slot hebben we de Ray Susp toegepast in de slaapkamer. Deze zijn op een 3 fase rail geplaatst boven de nachtkastjes naast de Sqube on track.

Particuliere projecten

Licht in huis is niet zo makkelijk als het lijkt. Voor het mooiste resultaat moet de basisverlichting, functioneel licht en sfeerverlichting in balans zijn. Voor verschillende particuliere woningen hebben wij een lichtplan gemaakt en de armaturen geleverd. Bekijk hiernaast de resultaten.