McDonald’s Tynaarlo Ter Borch

Voor de nieuwe McDonald’s Tynaarlo Ter Borch mochten wij de buitenverlichting verzorgen. Geen onbelangrijk punt als je bedenkt dat zowel ‘s ochtends als ‘s avonds veelvuldig gebruik wordt gemaakt van deze vestiging. Goede verlichting is daarom essentieel.

VIA hostels

Een hostel dat ver weg blijft van de ‘standaard’. Funky, urban, trendy en een knipoog naar de 90’s. Dat moest het worden. En we kunnen volmondig beamen; dat is gelukt!

In het voormalig Planet internet gebouw werd vanaf begin dit jaar hard gebouwd aan een nieuwe vestiging van VIA hostels. Een perfecte locatie voor het beoogde publiek (studenten, jongeren en expats), want op een paar honderd meter afstand bevinden zich station Diemen-Zuid, de Arena, de Ziggo Dome en studentencomplex Campus Diemen Zuid. De jonge doelgroep is kritisch; functionaliteit & uitstraling zijn belangrijk. Om die reden is er gekozen voor ontwerp van Sheryl Leysner en haar team. Zij heeft er voor gekozen om van VIA Amsterdam een hotel te maken met een eigenwijze en urban uitstraling. Door te werken met schuine lijnen en kleurvlakken die goed passen bij de bouwstijl van het pand is alles optimaal op elkaar afgestemd.

Aan Spectrus de eer om in samenwerking met Aalberts installatietechniek de verlichting te verzorgen. Er is door ons een lichtontwerp gemaakt dat paste binnen de mogelijkheden van de bestaande bouw. De uiteindelijke oplossingen zijn trendy, speels en sluiten prachtig aan op de uitstraling & functionaliteit van het hotel. We kijken tevreden terug op de samenwerking met Aalberts en zijn trots op het eindresultaat. We zouden er bijna zelf een overnachting boeken…

Dansschool Eppink

Dansschool Eppink is een begrip in Deventer en omstreken. Wie is er niet opgegroeid met de quickstep, de cha cha en de Engelse wals. Een pand met historie en een nostalgisch interieur. Afgelopen zomer was het daarom hoog tijd om intern wat zaken te vernieuwen. De verlichting in de danszalen was nog naar wens, maar de entree en de gezellige, ruime bar werden flink onder handen genomen. Met succes!

Bij binnenkomst in de ruime hal hangen nu de prachtige armaturen Confusione van Knikerboker. De cirkelvormige lampen geven de juiste dynamiek aan de ruimte. Daarnaast is de entrée van de kleine zaal voorzien van wandarmaturen die een mooi effect geven. Hierbij is gekozen voor armatuur Foglio van Flos, die zowel naar boven als onder schijnt. Ten slotte is de gezellige bar volledig onder handen genomen. Een moderne, kleurrijke uitstraling met prachtige streetart schilderijen van beroemde artiesten. Deze doeken verdienen een plekje in de spotlight. Vandaar dat er is gekozen voor de 3-fase rail met spots.

Wapen van Alblasserdam

Het Wapen van Alblasserdam was voorheen een restaurant én eetcafe. Om het allemaal in een lijn te houden is ervoor gekozen van de gehele zaak een Grand Café te maken. Natuurlijk hoort een bepaalde huiselijke sfeer erbij, maar dan wel meer van niveau. Dat hebben zij bereikt door de juiste afstemming in meubilair. Spectrus is gevraagd de verlichting voor de vernieuwde zaak te verzorgen. Dit is gelukt. De luxe uitstraling van de gouden Knikerboker verlichting past perfect bij de grandeur van deze zaak!