Black and Blue

Horeca

Een nieuwe horecazaak openen in de stilte tussen de corona stormen in; je moet het maar durven. Dat deden de eigenaren van Restaurant Black and Blue. Naast Restaurant Black, Bistro Brasserie Bleu, Restaurant Red én Restaurant Black and Blue aan de Leliegracht hebben zij onlangs ook de deuren geopend van hun gloednieuwe vestiging aan de Reguliersdwarsstraat.

Wij werden door architectenbureau Van der Valk Design gevraagd om mee te denken over de functionele verlichting voor deze, op tekening, prachtige zaak. Dat heeft lichtadviseur Sander met veel plezier gedaan. In stijl van de inrichting is gekozen voor Praag vierkant in het plafond, 3-fase rails zwart met railspots met gouden cone én honingraat afscherming. Deze afscherming voorkomt dat gasten verblind worden wanneer zij het licht inkijken.

Nadat de armaturen geleverd en bevestigd waren heeft onze Casambi specialist Gerben verschillende scenes ingesteld voor het restaurant. Hierdoor kunnen de medewerkers met een simpele handeling de sfeer in de zaak aanpassen. De deuren zijn geopend en we kunnen er eigenlijk maar één ding over zeggen: Prachtig!