Wat een verlichting!


Uitbreiding van het assortiment vraagt om nieuwe documentatie. Afgelopen week werden daarom de nieuwste brochures van Comodore Lighting, Civic en Knikerboker afgeleverd bij ons kantoor in Deventer. Als importeur zijn wij uiteraard erg trots op deze nieuwe collecties.

Bent u op zoek naar een goede basis LED verlichting, vraag dan de brochure van Comodore Lighting op. Civic is hét merk voor technische verlichting en buitenverlichting. En wilt u echt wat moois? Neem dan eens de tijd om de brochure van Knikerboker door te nemen. Hun handgemaakte designverlichting is de perfecte sfeermaker voor residentiële verlichting  of projectverlichting.

Natuurlijk heeft u bij ons keus uit meer merken dan de bovenstaande drie. Als projectverlichter onderhouden wij goede contacten met o.a. Deltalight, Trilux, iGuzzini, Flos, Modular, Kreon, Philips en Osram.

Naast de verkoop van lichtbronnen en armaturen doen wij meer. Wij zijn een full service organisatie met een enorme expertise op het gebied van lichtberekening, lichtplannen, 3-d sfeerimpressies en advies op het gebied van verlichting.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening, onze merken of wilt u een brochure opvragen? Neem dan contact met ons op.

Volg ons

ONZE NIEUWSBRIEF