Hommelbrinksstede Vaassen

In samenwerking met de eigenaren en Gelders Service Bedrijf hebben we een lichtplan gemaakt voor een nieuwbouw woning in Vaassen. Na enkele keren samen te zijn gekomen om de juiste en mooiste armaturen samen te stellen hebben we wederom een mooi project weten te realiseren. Wij hebben gebruik gemaakt van enkele en dubbele trimless inbouwspots en 1 fase rail met pendelarmaturen. In een bijgebouw is een kantoor gerealiseerd waarbij we de Liverpool van Emilux hebben toegepast om de juiste werkverlichting te hebben. Met de spots aan de zijkanten kan een werkruimte op een simpele manier sfeervol gemaakt worden. De maatvoeringen en het plan zijn van te voren besproken met de installateur om de montagewerkzaamheden soepel te laten verlopen.

Groot Zonnehoeve Apeldoorn

Het is alweer even geleden dat Dijkstra installateurs uit Epe ons benaderde om een voorstel te maken voor de binnen en buiten verlichting van Appartementencomplex ’t Quadrant in Apeldoorn. Dit appartementencomplex is de kroon op het complete complex ‘Groot Zonnehoeve’.

Om het complex de uitstraling te geven die het verdient, is er gekozen voor armaturen van iGuzzini. In het bijzonder de Twilight Joburg serie die wij rechtstreeks vanuit Italië naar de projectlocatie hebben laten versturen. Voor de algemene verlichting, de galerijen, gangen, trappenhuizen en bergingen is er gekozen voor een energiezuinige oplossing: armaturen met een sensor. Hierdoor gaat de verlichting pas aan wanneer het daadwerkelijk nodig is én past het de hoeveelheid licht aan op de omgeving.

Deze sensor functie was ook een ‘must have’ vanuit de klant: aandacht voor duurzaamheid en energiebesparing. Het is altijd mooi om te zien hoe de plannen op papier werkelijkheid worden.

Appartementencomplex Fenikshof te Zwolle

Helaas nog zonder Bega, maar desalniettemin een heel fraai project. In Zwolle hebben wij voor de 57 appartementen en parkeergarages aan het Fenikshof armaturen mogen leveren.

Smart Elektra uit Elburg heeft de montage voor haar rekening genomen. Een omvangrijke klus, maar hard nodig nu het alweer vroeg donker wordt. Wat we hebben geleverd?

 • Buiten armaturen bij fietsenstalling
  Hiervoor hebben we gekozen voor Iguzzini masten 4,6m met opzet armatuur Twilight Bilbao
 • Galerij verlichting
  Hier is gekozen voor wand armaturen van RZB Kreis
 • Nood verlichting met pictogrammen
  Uit eigen assortiment; de noodverlichting van Emilux
 • Parkeergarage
  Ook hier kozen wij voor Emilux. En wel voor de spatwaterdicht Ocean nood met pictogrammen aan pendelset

 

Dansschool Eppink

Dansschool Eppink is een begrip in Deventer en omstreken. Wie is er niet opgegroeid met de quickstep, de cha cha en de Engelse wals. Een pand met historie en een nostalgisch interieur. Afgelopen zomer was het daarom hoog tijd om intern wat zaken te vernieuwen. De verlichting in de danszalen was nog naar wens, maar de entree en de gezellige, ruime bar werden flink onder handen genomen. Met succes!

Bij binnenkomst in de ruime hal hangen nu de prachtige armaturen Confusione van Knikerboker. De cirkelvormige lampen geven de juiste dynamiek aan de ruimte. Daarnaast is de entrée van de kleine zaal voorzien van wandarmaturen die een mooi effect geven. Hierbij is gekozen voor armatuur Foglio van Flos, die zowel naar boven als onder schijnt. Ten slotte is de gezellige bar volledig onder handen genomen. Een moderne, kleurrijke uitstraling met prachtige streetart schilderijen van beroemde artiesten. Deze doeken verdienen een plekje in de spotlight. Vandaar dat er is gekozen voor de 3-fase rail met spots.