Nieuws (Oud)

Druk bezig met de inrichting van stand 566. Vanaf 29 nov. tot en met 1 dec staan wij op de elektro vakbeurs in Hardenberg. De stand is ingedeeld in 4 categorieën.
-Civic: Italiaanse specialist in binnen-buiten verlichting.
-Knikerboker: Italiaanse handgemaakte design armaturen.
-Comodore Lighting: kwalitatieve professionele verlichting.
-Spectrus project verlichting: duurzame lichtplannen en tevens dealer van de vele bekende licht merken.

Bye bye halogeen

Dat we steeds vaker kiezen voor energiezuinige en duurzame verlichting is geen nieuws. Dat we worden verplicht tot het maken van de juiste keuze ook niet. Het zal daarom niet als een verrassing komen dat de halogeenverlichting uitgefaseerd wordt. Het algehele verbod op de halogeenlamp is uitgesteld tot september 2018, maar er zijn een aantal uitzonderingen die al per september 2016 verboden zijn. Dat wil zeggen: er mag niet meer geïmporteerd worden, maar de bestaande voorraad mogen wij nog uitverkopen. De halogeen verlichting waar het directe verbod op geldt:

  • GU10 spots
  • EcoClassic reflectors (R39, NR50, NR63, R80)
  • PAR (par16, par20, par30, par38, par56)
  • GU5.3 spots (MR11, MR16, MR20)

Hét alternatief voor halogeen is natuurlijk LED verlichting. Wil je meer informatie over de mogelijkheden of ben je benieuwd naar de alternatieven voor je bestaande halogeen verlichting? Neem dan contact met ons op via mail of bel 0570 – 592 786!

Spectrus in het MKB magzine.

‘Dit is het moment om op te LED-en’

LED-verlichting ontwikkelde zich in een noodtempo de laatste jaren. Zo snel dat er eigenlijk geen beter alternatief meer bestaat. Daarom, zegt Lars van Beek van Spectrus Licht en Advies, is dit hét moment om over te stappen op LED. Maar dan wel verstandig. Lees hier het hele stuk: Column Spectrus

Een nieuw gezicht bij Spectrus. We zijn blij jullie te mogen voorstellen aan onze nieuwe, ervaren lichtadviseur Sander de Vries. Hij is reeds werkzaam geweest binnen ons bedrijf en keert vanaf heden weer terug op het oude nest. Sander zal werkzaam zijn in de buitendienst. Als lichtadviseur kan hij u adviseren over creatieve licht oplossingen en kan hij duurzame lichtplannen maken. Ook bij Sander zal het credo van Spectrus voorop staan: “Eerst het licht, dan de lamp”.

Geweldig dat we hebben mogen adviseren en leveren voor dit mooie project ‘De Stadskazerne’ ofwel ‘Van Heutszkazerne’ in kampen. Vooral de lichtgevende Albero ‘boom’ op het plein van het merk iGuzzini is echt iets bijzonders.

De vakantie periode staat voor de deur! Uiteraard gaan wij daar, als Spectrus, heerlijk van genieten! Maar voor ‘Lichtplannen, armaturen & lichtbronnen’ kunt u gewoon bij ons terecht! Wij hebben geen vakantie/zomer sluiting!

Namens het Spectrus team, allemaal een fijne vakantie.

Onlangs hebben wij de verlichting geleverd voor Orthodontie Amsterdam Zuid. De hele praktijk is volledig in LED uitgevoerd. Ook boven de plek waar het licht écht nodig is, namelijk de behandelstoel. Het eindresultaat is niet alleen duurzaam en functioneel, maar ook erg mooi geworden.

Uitbreiding van het assortiment vraagt om nieuwe documentatie. Nieuwe producten, nieuwe foto’s en nieuwe prijzen. Afgelopen week werden daarom de brochures van Comodore Lighting, Civic en Knikerboker afgeleverd bij ons kantoor in Deventer. Lees meer

 

Op woensdag 6 april was er een training die volledig in het teken stond van LED dimming en DALI. De training was verzorgd door professionals die gespecialiseerd zijn in slimme energiebesparende technieken in de verlichtingsindustrie. Interesse? Bekijk hier het programma Heeft u alsnog interesse bel ons of neem contact op per mail. Wij informeren u alsnog over dit onderwerp en kunnen altijd in overleg maatwerk leveren. Wij horen graag van u!

Voor voetbalvereniging Go Ahead Eagles uit Deventer hebben wij een 3D visualisatie gemaakt van de nieuw te realiseren Leo Halle tribune. Hierdoor kreeg zowel het bestuur als de architect een realistisch beeld van wat ze mogen verwachten. Juist voor bijzondere projecten als deze, waarbij meerdere partijen een beeld moeten schetsen, is het goed om een 3D visual te maken.

Volg ons

ONZE NIEUWSBRIEF