Magazijnmedewerker

Ter versterking van ons verkoopteam zoeken wij een gedreven Magazijnmedewerker (40 uur).

Wat ga je doen?

Welke kennis en vaardigheden we graag zien?

Wie wij zijn?
Spectrus B.V. is een adviserende groothandel in verlichtingsmaterialen, opgericht in 2000 in Deventer. Bij Spectrus zeggen we: “Eerst het licht, dan de lamp”. Het gaat namelijk niet direct om het product dat we verkopen maar om het lichtbeeld dat we er mee realiseren bij de eindklant. De behoeften zijn iedere keer weer anders. De een heeft goede werkverlichting nodig op kantoor of in een werkplaats, de ander wil producten mooi uitlichten. Een buitenterrein dient verlicht te worden of een magazijn. In huis dient het zowel sfeervol als functioneel te zijn. Wij denken dus graag mee met de klant en adviseren hierover. Aan de hand van een gedegen lichtplan leveren wij de juiste verlichting voor de eindklant. Als handelsfirma is Spectrus in staat om vrijwel alle bekende verlichtingsmerken te leveren.

Levering gaat altijd via de installateur en ook deze ontzorgen wij graag. Behalve lichtberekeningen voorzien wij de installateur van (AutoCAD) tekeningen en montagehandleidingen. Armaturen worden plug-and-play aangeleverd. Zoals met voorgemonteerde aansluitsnoeren (bijvoorbeeld Wieland GST-stekkers). Projectmatig wordt dit op de bouw geleverd op het juiste moment. Verpakking- en eventuele oude verlichtingsmaterialen kunnen wij afvoeren. Wij ontzorgen hiermee de installateur van begin tot het einde van het traject. Hierbij leveren wij totaaloplossingen voor de verlichting. Een breed assortiment met tevens een brede dienstverlening.
In 2019 hebben wij de Nederlandse verlichtingsfabrikant Emilux overgenomen. Hiermee is Spectrus nog beter in staat om in te spelen op de veranderende markt met snelle ontwikkelingen in de LED-technologie. Als enige biedt Spectrus de mogelijkheid om als adviserende partij kwalitatief hoogwaardige armaturen rechtstreeks van de fabriek aan de installateur te leveren. Minder tussenschakels bespaart kosten en garandeert snelle levering met kennis van zaken. Ook speciaal armaturen kunnen hierbij eenvoudig aangeboden worden.

Wat wij jou te bieden hebben?

Enthousiast geraakt?
Voor vragen over de functie of over de procedure kun je direct contact opnemen Lars van Beek, Spectrus B.V. Teugseweg 25, Deventer, 0570-592786
Stuur je sollicitatie naar: lvanbeek@spectrus.nl

Volg ons

ONZE NIEUWSBRIEF