FAQ

Klachtenafhandeling

Wij streven naar absolute klanttevredenheid. Het kan echter altijd voorkomen dat u niet helemaal tevreden bent. Daarvoor verwijzen wij u naar ons formulier t.b.v. klachtafhandeling.

Verzendkosten

Spectrus hanteert €15,- verzendkosten voor alle bestellingen onder €150,-. Dit wordt automatisch verwerkt tijdens het afronden van uw bestelling.

Betaalmethodes

Wij hanteren in onze webshop verschillende betaalmethodes. Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn om vooraf of achteraf te betalen, dan kunt u dat hier nalezen.

Herroepinsgrecht

Als consument heeft u de mogelijkheid uw aankoopbeslissing terug te draaien, dit wordt het herroepingsrechts genoemd. Hier vindt u de voorwaarden van het herroepingsrecht.

Retourneren

Heeft u niet het juiste product ontvangen of is er wat mee aan de hand? In dat geval kunt u het retourneren. Gebruik hiervoor ons digitale retourformulier en wij nemen contact met u op over de verdere afhandeling.

Verwijderingsbijdrage

Spectrus licht & advies is als importeur van verlichtingsmaterialen verplicht een verwijderingsbijdrage te heffen over de door haar te leveren producten.

Op haar beurt draagt Spectrus de ingehouden bedragen af aan de stichting Wecycle. De stichting Wecycle zorgt voor de financiering van het verwerken en recyclen van ingeleverde lampen en armaturen.

Verwijderingsbijdrage excl. Btw  
LICHTBRONNEN Prijs   ARMATUREN Prijs  
Fluorescentie lamp 0,14   Armatuur met één lichtpunt 0,42  
Compact Fluorescentie lamp 0,14   Armatuur met meerdere lichtpunten 0,42  
Metaalhalogenide lamp 0,14   Lichtlijn of -vlak per armatuur 0,42  
Hogedruk kwiklamp 0,14   Halogeen armatuur 0,00  
Hogedruk natriumlamp 0,14   LED armaturen 0,42  
Lagedruk natriumlamp 0,14   LED lichtbronnen 0,14  
Gloeilamp 0,00   Halogeen lamp 0,00

Volg ons

ONZE NIEUWSBRIEF