Merken

Bent u op zoek naar bijzondere verlichting? Als importeur van de merken Civic, Knikerboker en Comodore hebben wij een prachtige collectie samengesteld. Liever functioneel licht? Dat hebben we vrijwel altijd op voorraad en onze lichtadviseurs staan klaar voor toelichting.

Wij zijn trots op de merken die wij als importeur en leverancier voeren. Op deze website is een selectie gemaakt van de belangrijkste producten uit onze import productlijn; Civic, Knikerboker en Comodore Lighting. Onderaan deze pagina leest u meer over deze merken.
Catalogi en prijslijsten van deze merken kunt u op deze pagina downloaden.

Naast deze ‘eigen merken’, kunt u bij ons ook terecht voor de merken Delta Light, iGuzzini, Wever & Ducre, Kreon, Cariboni, Meanwell, Modular, Nordic Aluminium, Flos, LTS, RZB, Trilux en SLV. Wij adviseren u graag over de producten die het beste aansluiten bij uw wensen. Lichtbronnen worden uitsluitend van de bekende A-merken Philips & Osram aangeboden.

KNIKERBOKER

Knikerboker staat bekend om haar Italiaanse, handgemaakte, metalen designarmaturen. Klassiek en modern worden moeiteloos gecombineerd tot een ontwerp. De armaturen zijn verkrijgbaar in verschillende warme kleuren en hebben afhankelijk van het design een gladde of ruwe afwerking. Een absolute aanwinst voor zowel huis als projectmatige toepassing.

COMODORE LIGHTING

Het assortiment van Comodore Lighting bestaat uitsluitend uit LED verlichting waarbij design, technische prestaties en energiebesparing hand in hand gaan. De verlichting van Comodore wordt overwegend ingezet voor projectverlichting. Of het gaat om hotels, musea, restaurants, winkels of kantoren; het wordt allemaal even fraai uitgelicht. Tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteit. Ook fijn.

CIVIC

Civic biedt armaturen voor zowel binnen als buiten. Vooral de buitenarmaturen van dit Italiaanse merk zijn favoriet bij ons. De armaturen worden regelmatig ingezet voor projectverlichting. De verlichting is van hoogstaande kwaliteit en zijn breed toepasbaar voor onder meer kantoren, industrie, retail en natuurlijk outdoor.

BARRISOL

Barrisol is dé oplossing voor een strak plafond. Met hun status als wereldleider in spanplafonds zijn wij trots hun naam te mogen vertegenwoordigen. Bij Spectrus zien we de spanplafonds en spots als een perfecte aanvulling op elkaar. Door de flexibiliteit van het product zijn er heel veel toepassingsmogelijkheden. Wij zien de projecten met veel vertrouwen en enthousiasme tegemoet.

Volg ons

ONZE NIEUWSBRIEF